Bayern se bo moral znajti brez Riberyja

Foto: Epa franck ribery
Francoski krilni nogometaš ima težave s hrbtom.
Oglej si celoten članek

Nemški nogometni velikan Bayern München se bo na torkovi tekmi lige prvakov proti AEK Atenam moral znajti brez francoskega krilnega igralca Francka Riberyja, ki ima težave s hrbtom.

Ribery je zaradi omenjenih težav obsedel na klopi za rezerviste na sobotni prvenstveni tekmi proti Wolfsburgu, ki so jo Bavarci zmagali s 3:1.

Dobra novica za trenerja Bayerna Nika Kovača je, da bo lahko znova računal na branilca Davida Alabo, ki je sobotni obračun izpustil zaradi težav s stegensko mišico.

Bayern je v skupini E na vrhu skupaj z Ajaxom, obe moštvi sta zbrali štiri točke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.