Barço obiskala antidopinška komisija

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaše Barcelone je pred jutranjim treningom obiskala antidopinška komisija, ki je opravila rutinski pregled nekaterih igralcev ''Blaugrane''. Vzorce je moralo oddati deset nogometašev, med katerimi sta bila tudi Javier Mascherano in Carles Puyol.
Oglej si celoten članek

Deset nogometašev Barcelone je moralo opraviti rutinski pregled antidopinškega programa, ki poteka pod okriljem Evropske nogometne zveze (Uefa). Vzorce so morali oddati Mascherano, Puyol, Bartra, Dos Santos, Pinto, Alexis, Adriano, Busquets, Pedro in Dani Alves. Naključni obisk nogometašev ni presenetil, saj se je komisija na Camp Nouu nazadnje mudila 15. februarja.

Lionel Messi medtem še vedno okreva po poškodbi mišice, ki jo je staknil na tekmi proti Paris Saint-Germainu. Že v četrtek so iz katalonskega tabora sporočili, da bo Argentinec nared za povratno tekmo Lige prvakov proti francoskemu prvoligašu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.