Barçin predsednik zavil v žensko stranišče

Predsedniku Barcelone Sandru Rosellu se je zgodila neljuba prigoda ob prihodu v Madrid.
Oglej si celoten članek

Na sedežu Lige BBVA je v torek potekal žreb elitnega španskega ligaškega nogometnega tekmovanja. A ob prihodu Sandra Rosella na madridsko letališče so večino novinarjev bolj zanimale podrobnosti okrog prestopa Davida Ville v Atlético Madrid, ki je bil razkrit en dan pred tem.

Naval številnih predstavnikov sedme sile je bil očitno preveč za Katalonca. Predsednik Barcelone očitno ni želel razpredati o poslu (ali pa je pač nujno moral na WC) in se je odločil za najkrajšo pot izpred objektivov snemalcev in fotografov. Povsem v bližini se je ponujalo javno stranišče, ki je predstavljalo primerno začasno zatočišče.

A na Rosellovo žalost ga je v vsej naglici odneslo v nepravo smer, tako da je vstopil v žensko stranišče. Posnetek že nekaj ur zabava uporabnike svetovnega spleta. Upajmo, da Rosell vsaj ni presenetil kakšne nič hudega sluteče predstavnice nežnejšega spola ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.