Barcelonina La Masia je sranje

Foto: EPA
Foto: EPA
Čeprav Barcelonina nogometna šola, slovita La Masia, velja za eno najboljših na svetu in letno proizvaja na desetine odličnih nogometašev, nad njo niso navdušeni vsi.
Oglej si celoten članek

Direktor brazilske nogometne zveze Andres Sanchez je zelo ostro spregovoril o La Masii, sloviti nogometni šoli Barcelone. "Barcelonina nogometna šola, v kateri vse ekipe igrajo na isti način, je pravo sranje," je bil oster Sanchez in nato pojasnil, zakaj ima tako slabo mnenje: "To je samo faza. Kaj so osvajali pred petimi, šestimi leti? Ničesar. Kaj pa bodo osvajali čez pet, šest let? Ničesar. Ker bodo Xavi, Iniesta in Messi v pokoju ali pa zelo blizu odhodu v pokoj."

Ostre besede Sancheza, ki verjeto lahko pričakuje ostre kritike. "Nisem opazil, da bi njihova ekipa do 17 let igrala enako kot ekipa Guardiole. Proti svojim vrstnikom iz Corinthiansa so izgubili z 0:2," je še pristavil Sanchez, ki je obenem tudi predsednik brazilskega Corinthiansa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.