Navijači Barcelone želeli smrt zvezdniku Reala

Foto: YouTube Prizori izpred stadiona Montjuic v poznih popoldanskih urah.
Foto: YouTube Prizori izpred stadiona Montjuic v poznih popoldanskih urah.
Pred torkovim večernim dvobojem Lige prvakov so bile navijaške strasti razvnete.
Oglej si celoten članek

Barcelona je v torek na stadionu Montjuic premagala Napoli s 3:1 in se tako s skupnim izidom 4:2 prebila v četrtfinale Lige prvakov. 

Pred srečanjem so se vročekrvni domači privrženci skušali spopasti z "ultrasi" Napolija, medtem ko so bili Italijani zaščiteni s strani katalonske policije. 

Navijači Napolija so seveda odgovorili na provokacijo, sledilo je nekaj napetih minut, a vse se je končalo brez resnega obračuna.

Pristaši Barcelone pa so bili očitno še naprej razpoloženi zelo bojevito, saj so med sprehodom na stadion nekaj vzklikov namenili tudi zvezdniku rivalskega kluba - madridskega Reala.

Na tapeti je bil kdo drug kot Vinícius Júnior, kontroverzni brazilski napadalec, ki, kljub nespornem velemojstrstvu, pogosto načenja živce nasprotnikov. Navijači Barcelone so z vzkliki Viníciusu zaželeli smrt, kar seveda ni ostalo neopaženo. 

Tako Barcelona kot Real Madrid sta se prebila med osem najboljših v Evropi. Ob Barceloni je v torek napredoval še londonski Arsenal, že prej so vstopnico za četrtfinale potrdili Paris SG, Manchester City in Bayern München

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.