"Balotelli naj manj govori"

Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo
Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo je Mariu Balotelliju ponudil nekaj nasvetov, ki pa se jih svojeglavi Italijan verjetno ne bo držal. "V Angliji se lahko veliko naučiš, če si le pripravljen poslušati."
Oglej si celoten članek

Mario Balotelli je nazadnje zaslovel pred dnevi, ko je izjavil, da je njegov nekdanji trener pri Interju, Portugalec Jose Mourinho, v svojem poklicu najboljši na svetu, vendar se mora naučiti še spoštovanja in manir. Obregnil se je tudi ob Lea Messija in predvsem zlato žogo, ki jo je odlični Argentinec prejel pred nekaj dnevi. Portugalec Cristiano Ronaldo je v pogovoru za La Gazzetto dello Sport spregovoril nekaj besed o napadalcu Manchester Cityja. "Balotelli je odličen igralec, toda bilo bi bolje, če bi manj govoril in več razmišljal o svoji igri. V Angliji se veliko lahko naučiš, če si le pripravljen poslušati. Upam, da je pripravljen poslušati, saj trenutno preveč stvari postavlja pred nogomet, kar pa ni dobro,“ meni najboljši mož Real Madrida.

Ronaldo pa ni govoril le o Balotelliju. Dotaknil se je tudi glavnih favoritov za končno slavje v Ligi prvakov. “Real Madrid, Barcelona in Manchester United so največji favoriti,“ pravi Portugalec, ki ne verjame, da bi italijanski Inter, nekdanji klub Balotellija, lahko ubranil prestižno lovoriko: "Dobro poznam Leonarda, ki je izjemna oseba, vendar ne verjamem, da Inter lahko pride do finala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.