Balotelli Madridčanom v primeru zmage ponuja svoje dekle

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mario Balotelli je spet "zablestel" z izjavo; tokrat so bili tarča nogometaši madridskega Reala.
Oglej si celoten članek

Napadalec AC Milana in italijanski reprezentant Mario Balotelli je spet podal izjavo v svojem slogu. Italijan ganskih korenin ne verjame, da se Real Madrid v torek lahko vrne proti Borussii Dortmund, ki je prvo polfinalno tekmo Lige prvakov doma dobila z visokih 4:1. V to je tako globoko prepričan, da je v primeru povratka Madridčanom ponudil kar svoje dekle – manekenko Fanny Neguesha.

"Če se Real Madrid vrne proti Borussii in pride do finala Lige prvakov, bom svojemu dekletu dovolil, da spi z vsemi v moštvu Madrida," je dejal Balotelli. Kaj si o vsem skupaj misli Fanny, ni znano.

Je pa ta izjava še eno pričevanje neverjetne lahkomiselnosti Balotellija, ki se je tokrat sicer prvič postavil v vlogo "zvodnika", je pa v preteklosti že večkrat podal izjave, ki bi težko bile kredibilne, tudi če bi jih izustil kakšen za komentiranje bolj poklican nogometaš ... 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:11 29. April 2013.

    Mah to se je sam zezu, on bi jo dal tud brez zmage tko za prjatle :) Dinamovec jo je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.