Bale bo zaslužil z neudeležbo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Gareth bale s z reprezentanco Walesa ni uvrstil na svetovno prvenstvo, na ta račun pa bo celo zaslužil.
Oglej si celoten članek

Večina nogometašev se bo v juniju in juliju borila za svoje reprezentance na svetovnem prvenstvu v Braziliji, med njimi pa ne bo najdražjega nogometaša v zgodovini, Garetha Bala. Wales se na prvenstvo ni uvrstil, nogometašu Real Madrida pa kljub izostanku ne bo hudega, z neigranjem na turnirju bo namreč zaslužil kar 2,5 milijona britanskih funtov.

Valižan bo 'počitnice' izkoristil tako, da se bo udeležil promocijske turneje po Aziji, za teden pojavljanja na stadionih v Indoneziji in Singapuru, za kar bo nagrajen z večmilijonskim zneskom. "Bale je vrhunski nogometaš. Namenil bo svoj prosti čas, da lahko pride sem in upamo, da bo tako motiviral mlade indonezijske nogometaše," je dejal Edwin Soutino, direktor podjetja Dua Kelinci, ki bo poskrbel za Balove finance. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.