Badžo postal brezposeln

Foto: Žurnal24 Vlado Badžim je nazadnje vodil Domžale. (Foto: Saša Despot)
NK Domžale in dosedanji trener članske ekipe Vlado Badžim sta danes sporazumno prekinila pogodbo. V taboru dvakratnih državnih prvakov so se za menjavo na klopi odločili zaradi nedoseganja ciljev.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili na spletni strani kluba, bo na zadnji tekmi jesenskega dela prvenstva v Velenju moštvo vodil mladinski trener Darko Birjukov, s katerim se bo vodstvo kluba med zimskim odmorom poskušalo dogovoriti tudi za dolgoročno vodenje članskega moštva.

Pred sezono smo si zastavili jasna cilja in sicer uvrstitev v zgornjo polovico lestvice in uveljavljanje mladih igralcev. Omenjenih ciljev v jesenskem delu prvenstva nismo dosegli.
Stane Oražem
Petinštiridesetletni Badžim je bil prvič na klopi Domžal lanskega 8. novembra na tekmi s Koprom. V dobrem letu dni je rumeno-modre vodil na 44 prvenstvenih tekmah, na katerih je dosegel 15 zmag, 15 neodločenih izidov in 14 porazov. V letošnji sezoni so Domžalčani zabeležili 7 zmag, 5 remijev in 9 porazov, kar jih po 21 odigranih krogih uvršča na skromno sedmo mesto.


Menjavo na klopi je z naslednjimi besedami pojasnil predsednik NK Domžale Stane Oražem: "Pred sezono smo si zastavili jasna cilja in sicer uvrstitev v zgornjo polovico lestvice in uveljavljanje mladih igralcev. Omenjenih ciljev v jesenskem delu prvenstva nismo dosegli."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.