Av! Najbolj boleča blokada vseh časov

Foto: Profimedia košarkarska žoga
To pa je moralo boleti!
Oglej si celoten članek

Ameriška srednješolska košarka lahko postreže s spektakularnimi potezami, za eno najbolj bolečih blokad pa je tokrat zaslužen član ekipe North Central. Blaise Meredith je poskušal zaustaviti protinapad tekmeca in to opravil z odliko, nato pa ... Po bližnjem srečanju s košarkarsko tablo je najprej prejel grd udarec, ki mu je sledil še trd pristanek, a jo je na srečo odnesel brez vidnejših poškodb. Že čez nekaj minut je bil znova na parketu.

Vse skupaj pa se sicer ni dobro končalo za njegovo ekipo, ki je klonila z rezultatom 59:76. Meredithu v uteho ostaja dejstvo, da ima odličen odriv, ki so si ga zdaj v svoje beležnice zapisali številni košarkarski ogledniki. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.