Armstrongu ukradli kolesa, takšna je njihova vrednost

Foto: EPA
Foto: EPA
Padli kolesarski zvezdnik je bil žrtev ropa.
Oglej si celoten članek

Nekdanji kolesarski zvezdnik Lance Armstrong, ki so mu po koncu kariere zaradi ugotovljenega jemanja nedovoljenih poživil odvzeli sedem skupnih zmag na dirki po Franciji, je bil žrtev ropa. Vlomili so v skladiščni prostor, ki ga je imel najetega v Teksasu, in mu ukradli kolesa, njihova vrednost je ocenjena na 100 tisoč ameriških dolarjev.

Po poročanju KXAN-TV in Fox News se je rop zgodil med 10. in 12. decembrom, skupno pa je bilo ukradenih šest cestnih koles znamke Trek. 

Policija je hitro reagirala in za tatvino obtožila dva moža, gre za serijska vlomilca Shauna Thompsona, ki šteje 36 let, in tri leta mlajšega Ethana Harmsa.

Oba sta zaradi vlomov in tatvin stara znanca teksaške policije. Obema zdaj grozi 10-letna zaporna kazen, če ju spoznajo za kriva pri vlomu v Armstrongov skladiščni prostor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.