Anže podal za zmago na gostovanju

Foto: Žurnal24 Anže Kopitar se je proti Bluesom izkazal z golom in dvema uspešnima podajama.
Hokejisti Los Angelesa z Anžetom Kopitarjem so dokaj uspešno začeli osem tekem dolgo gostovanje. Po porazu v podaljšku so tokrat prišli do prepričljive zmage s 3:1.
Oglej si celoten članek
 

Liga NHL

NY Islanders : Los Angeles 1:3
Philadelphia : NY Rangers 0:4
Washington
: Montreal 5:4*
Carolina : Toronto 3:2*
Ottawa : Boston 1:4
Tampa Bay
: Vancouver 4:3
Nashville
: Columbus 4:2
*po podaljšku

Gostovanje, na katerem bodo hokejisti Los Angelesa odigrali osem tekem, se je za zdaj začelo kar dobro. Po porazu v podaljšku na prvi tekmi v Philadelphiji so Kralji dosegli še prepričljivo zmago s 3:1 nad New York Islandersi. Zanjo je v precejšnji meri zaslužen tudi kalifornijski vratarJason LaBarbera, ki je zbral 28 obramb. Po izenačeni prvi tretjini – za 1:1 sta zadela Matt Moulson in Bryan Berard – je drugi del tekme minil brez zadetkov, v zadnji tretjini pa je za vodstvo 2:1 ob podaji Dustina Browna in Anžeta Kopitarja zadel Rob Blake, na končnih 3:1 pa je v zadnji minuti po podaji Dereka Armstronga povišal Alexander Frolov. "Tri točke so za nas veliko," je bil po tekmi navdušen Blake. "Prepoznali smo izziv tega gostovanja. Po dobri predstavi v Philadelphiji smo tokrat svoje delo opravili tako, kot je treba."

Med preostalimi tekmami je bilo najbolj zanimivo v Carolini in Washingtonu, kjer sta se tekmi končali po podaljšku. V Washingtonu sta za Montreal po rednem delu po dvakrat zadela Sergej Kostitsyn in Guillaume Latendresse, za gostitelje pa v rednem delu enega Viktor Kozlov, tri pa še Alexander Ovechkin, ki je bil četrtič uspešen še v podaljšku.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.