Anglija: Pozitivni pogovori s Capellom

Foto: Žurnal24 capello_real_afp
Iz Angleške nogometne zveze (FA) so sporočili, da so se njihovi ljudje v sredo sestali s trofejnim italijanskim trenerjem Fabiom Capellom. Pogovori so bili "zelo pozitivni".
Oglej si celoten članek
Fabio Capello je v sredo priletel v angleško prestolnico in se sestal s prvim človekom FA Brianom Berwickom in njegovo desno roko pri izbiranju selektorja, Trevorjem Brookingom. Nekdanji trener Rome, Milana, Juventusa in Reala se je po pogovorih vrnil v Italijo, kjer dela kot strokovni komentator televizije RAI, predstavnik FA za stike z mediji pa je v uradni izjavi za javnost povedal: "Lahko potrdim, da sta se Brian Berwick in Sir Trevor Brooking v Londonu sestala s Fabiom Capellom. Pogovori so bili izredno pozitivni. Fabio se je zdaj vrnil v Italijo, pregovori z njegovimi svetovalci pa se bodo nadaljevali."

Capello je po "košarici", ki jo je Angležem namenil Jose Mourinho, prvi kandidat za službo, ki jo je v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo opravljal Steve McClaren. Kot kaže je 61-letni trener, ki je nazadnje vodil Real, v ozadju pustil svoja glavna medijska protikandidata, Marcela Lippija in Jürgna Klinsmanna.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.