Andy Murray klonil proti Američanu

Foto: EPA Sam Querrey
Domači ljubitelji tenisa so v Wimbledonu doživeli šok. Brez polfinala je ostal prvi igralec sveta Andy Murray.
Oglej si celoten članek

Ameriški teniški igralec Sam Querrey je v četrtfinalu turnirja v Wimbledonu s 3:6, 6:4, 6:7 (4), 6:1 in 6:1 premagal prvega igralca sveta Škota Andyja Murrayja. Osemindvajseti na lestvici ATP si je prvič v karieri priigral polfinale na turnirjih za grand slam. Querrey se bo za nastop v finalu pomeril z nekdanjim zmagovalcem US Opna, Hrvatom Marinom Čilićem.

Ta je s 3:6, 7:6 (6), 7:5, 5:7 in 6:1 izločil Luksemburžana Gillesa Müllerja, ki je bil v preteklih dveh kolih usoden za britanskega Slovenca Aljaža Bedeneta in Španca Rafaela Nadala.

Več sledi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.