Ancelotti uradno v Chelseaju

Foto: Žurnal24 Carlo Ancelotti se je v London preselil pred kratkim.
Neuradno je bilo že dolgo znano, da se bo Carlo Ancelotti z Milanove preselil na Chelseajevo klop, zdaj pa sta obe strani svojo "ljubezen" oplemenitili tudi s podpisom pogodbe.
Oglej si celoten članek

Napovedi, da bo italijanski nogometni strokovnjak Carlo Ancelotti, ki je v nedeljo odstopil s položaja trenerja Milana, prevzel vodenje angleškega Chelseaja, so se uresničile. Londonski klub je danes objavil, da je z Italijanom podpisal triletno pogodbo, ki se začenja 1. julija. Ancelotti bo na stolčku zamenjal Nizozemca Guusa Hiddinka. "Carlo je bil ves čas glavni kandidat za novega trenerja. Že dolgo se dokazuje s svojim trenerskim delom, zna zgraditi uspešno moštvo, bil pa je tudi odličen igralec. Ima potrebne izkušnje, tako da veliko pričakujemo od njega," menijo pri Chelseaju.

 
 

Do začetka dela bom popravil svojo angleščino. Z igralci, pomočniki, vodstvom kluba in drugimi operativci se bom moral pogovarjati, zato je potrebno znanje jezika.

Carlo Ancelotti

 
Italijan je otoškim medijem že razkril svoje želje, za prvi cilj si je postavil izboljšati svojo angleščino. "Do začetka dela bom popravil svojo angleščino. Z igralci, pomočniki, vodstvom kluba in drugimi operativci se bom moral pogovarjati, zato je potrebno znanje jezika. Kar pa se tiče igralskih ciljev, si močno želim uspehov v Ligi prvakov. Chelsea ima rekord, v zadnjih šestih letih je petkrat izpadel v polfinalu, čas je, da ligo tudi osvojimo. Pritiski bodo podobni kot v Milanu. Oba kluba sta velika in oba si želita zmagovati na vseh področjih," je dejal Ancelotti, ki je z Milanom dvakrat postal evropski prvak (2003, 2007), dvakrat pa je bil evropski prvak tudi kot igralec (1989, 1990).
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.