Ancelotti: "Enajstmetrovka je bila"

Foto: Žurnal24 Carlo Ancelotti za londonsko tekmo obljublja popoln napad. (Foto: Reuters)
Veliko bolj nestrpno kot obračun med CSKA in Sevillo so navijači pričakovali dvoboj Interja in Chelseaja, Joséja Mourinha in Carla Ancelottija. Zdi se, da so po njem vsi zadovoljni.
Oglej si celoten članek

Chelseajev trener Carlo Ancelotti je dejal, da si je njegovo moštvo zaslužilo 11-metrovko že v prvem polčasu. "Kljub temu je 11-metrovka tedaj, ko jo sodnik dosodi," se je delno sam potolažil Italijan na londonski klopi: "Hoteli smo igrati takšno tekmo, kot smo jo. Dobro nam je šlo, bili smo pogumni. Iz Milana sicer ne odhajamo s pozitivnim rezultatom, a ta po drugi strani tudi ni grozen. Na povratni tekmi bomo napadali od začetka do konca."

Foto: Žurnal24

Seveda se nad rezultatom ni pritoževal José Mourinho, trener Interja, ki je v preteklosti Chelsea popeljal do dveh naslovov evropskega prvaka. "Svoja čustva moram brzdati in biti tako profesionalen, kot sem bil tokrat in kot so bili nogometaši Chelseaja. Na Stamford Bridgeu pričakujem, da me bodo navijači veseli, saj smo skupaj preživeli veliko lepih trenutkov," je pred novinarskimi mikrofoni povedal Portugalec: "Najpomembnejši je rezultat, pri katerem smo mi v prednosti. Prepričan sem, da lahko napredujemo."

Sevilla ima po remiju proti CSKA nekaj več možnosti za preboj v četrtfinale. "Seveda bi bilo bolje, če bi zmagali, a moramo biti zadovoljni tudi z remijem," je dejal španski trener Manolo Jimenez: "Kar nekaj časa smo porabili, da smo se prilagodili na umetno travo. Ni bilo prav lahko." Veliko preprosteje je bilo v tem pogledu seveda Moskovčanom, ki pa so odigrali svojo prvo "resno" tekmo po dveh mesecih, saj je v ruskem prvenstvu trenutno zimski premor. "Navsezadnje sem zadovoljen s predstavo svojega moštva, če upoštevamo, da je to prva tekma po dolgem času," je bil kratek trener CSKA Leonid Slucki. In potem recite, da nogomet ni čudovita zadeva: zadovoljni so prav vsi, tudi poraženci.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.