Anamaria stopila splet: "Srečno, lubi!"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Anamaria Goltes je skupaj z Gio in Hugom pred začetkom končnice zaželela srečo svojemu izbrancu.
Oglej si celoten članek

Za nami so že prvi obračuni končnice letošnje "nevsakdanje" sezone, katero je močno zaznamoval koronavirus. V ponedeljka zvečer sta playoff odprli ekipi Denver Nuggets in Utah Jazz, ponoči pa je svoj debi v končnici doživel tudi slovenski čudežni deček Luka Dončić.

Luka: "Ni pošteno!" Dončić izzval pretep, padale so izključitve Napeto Dončić šepal že po nekaj minutah, nato ostal brez Porzingisa

Kljub temu, da je Dallas na koncu izgubil s 110:118, pa je imel Luka za sabo fantastičen večer, s katerim se je zapisal v anale lige NBA, kot najbolj uspešen debitant v končnici vseh časov, saj je tekmo končal kar z rekordnimi 42 točkami.

Morda pa je Dončiću do te zgodovinske predstave pomagala tudi njegova izbranka Anamaria Goltes, ki mu je tik pred začetkom končnice zaželela srečo kar preko spleta s pomočjo izjemno prisrčne forografije.

"Ekipa 77!! Veliko sreče v končnici, lubi! Gremo Mavs!" je zapisala ob fotografijo, na kateri je pozirala skupaj z njunima psičkoma, Gio in Hugom, čisto vsi pa so bili odeti v Lukine navijaške majice. Dončić je seveda fotografijo preko Twitterja tudi všečkal.

Ni čudno, da Luka tako dobro igra, če pa ima takšno podporo...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.