Američani potrdili zmago

Foto: Žurnal24 Ameriška reprezentanca je po dvanajstih letih slavila zmago v Davisovem pokalu.
James Blake je z zmago nad Dmitrijem Tursunovom le potrdil premoč ameriških teniških igralcev v finalu Davisovega pokala. Zmage so se veselili po dvanajstih letih. Rusom le en dvoboj.
Oglej si celoten članek

Potem ko je ameriška teniška reprezentanca že po igri dvojic v finalu letošnjega Davisovega pokala v domačem Portlandu proti Rusiji povedla s 3:0 in se prvič po 12 letih veselila skupne zmage, so v nedeljo odigrali še preostala dvoboja posameznikov, ki nista več odločala o ničemer. Rusiji je častno točko priboril Igor Andrejev z zmago proti Bobu Bryanu s 6:3, 7:6 (4), zadnji dvoboj med Jamesom Blakeom in Dmitrijem Tursunovom pa je Američan dobil z 1:6, 6:3, 7:5 in postavil končni izid 4:1. Američani so s 3:0 povedli v soboto po igri dvojic, ko sta brata Bob in Mike Bryan ugnala Nikolaja Davidenka in Igorja Andrejeva s 7:6 (4), 6:4, 6:2. V posamičnih dvobojih prvega dne je Andy Roddick premagal Tursunova s 6:4, 6:4 in 6:2, Blake pa je bil boljši od Mihaila Južnija 6:3, 7:6 (4), 6:7 (3) in 7:6 (3).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.