Aluminij je sprejel prvoligaški izziv

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dvakratni zaporedni prvaki druge lige iz Kidričevega so se odločili, da sprejmejo prvoligaški izziv in se v naslednji sezoni preizkusijo v najvišjem razredu slovenskega nogometa.
Oglej si celoten članek

Upravni klub Nogometnega kluba Aluminij se je odločil, da bo v prihodnji sezoni nastopal v prvi slovenski nogometni ligi (SNL). Moštvo iz Kidričevega, ki je v tej sezoni osvojilo prvo mesto v drugi SNL, je lani zavrnilo nastopanje v elitnem slovenskem nogometnem tekmovanju.

Vodstvo kluba je v preteklih dneh pridobilo nekatere nove pokrovitelje, ob tem pa je z Nogometno zvezo Slovenije (NZS) uskladilo nekatera odprta vprašanja. V klubu so poudarili, da imajo jasno strategijo in vizijo delovanja že dolga leta, glavni poudarek pa bodo namenili razvoju mladih igralcev.

NK Aluminij je svoje poslanstvo v preteklih letih uresničeval tudi z – za slovenske razmere – minimalnimi finančnimi sredstvi ter ob dolgoletni podpori svojega največjega sponzorja, družbe Talum iz Kidričevega.

"NK Aluminij je danes sprejel odločitev, da vstopi v 1. SNL. V preteklih letih smo dosegali dobre rezultate, odločitev pa smo sprejeli skupaj z igralci. Klub v prihodnji sezoni ne bo povečeval finančnih sredstev, bo pa poskušal z obstoječo filozofijo, kjer bomo glavni poudarek namenili razvoju mladih igralcev, obstati v prvoligaški druščini, ob tem pa se želimo prikazati v lepi luči," je dejal Dejan Levanič, ki je v klubu zadolžen za stike z javnostjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.