Allison Forsyth končala sezono

Foto: Žurnal24 Kanadčanka Allison Forsyth ne more nadaljevati sezone.
Kanadčanka Allison Forsyth bo izpustila sezono svetovnega pokala v alpskem smučanju 2007/08, saj po poškodbi kolena, ki jo je staknila med treningom za OI 2006 v Torinu, ni nared za fizične napore.
Oglej si celoten članek
Allison Forsyth ne bo nadaljevala sezone alpskega smučanja, temveč bo nadaljevala z zdravljenjem križnih vezi v levem kolenu, ki si jih je raztrgala februarja lani. Odločitev, da letos ne bo tekmovala na tekmah svetovnega pokala, je sprejela po treningu v Söldnu, saj so bile bolečine prehude. "Zame je veliko razočaranje, da se to sezono še ne bom mogla vrniti, saj sem trdo trenirala in poleti je šlo vse po načrtih. Pred uvodno tekmo v Söldnu pa sem na treningu začutila močno bolečino, ki me je opozorila, da še nisem nared," je dejala 29-letna smučarka na prizorišču naslednjih tekem svetovnega pokala v domači Panorami. Tekme svetovnega pokala (slalom, veleslalom) bodo v Panorami prvič po 15 letih.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.