Air Čančar spet udaril, samo poglejte si tole

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Slovenec Vlako Čančar je poskrbel za novo vrhunsko potezo na tekmi z Los Angeles Clippers.
Oglej si celoten članek

Denver Nuggets so sinoči premagali Los Angeles Clippers in s tem zabeležili še deseto zaporedno zmago na domačem parketu.

Prvi zvezdnik Denverja Nikola Jokić je, tako kot Luka Dončić, v zadnjem delu igre sedel na klop, potem ko je njegova ekipa v nekem trenutku povedla s kar 43 točkami razlike.

Jokić je bil sicer precej pod svojim običajnim učinkom, zbral je 12 točk, šest skokov in devet podaj. Jamal Murray je bil z 18 točkami, 13 jih je dosegel v uvodni četrtini, prvi strelec zmagovalcev.

Senzacionalno O Čančarju govori celotna NBA: "Še vedel ni, da je tega zmožen" Zvezda večera Čančar o primerjavi z legendo: "Ne bodite nespoštljivi"

Za Bonesom Hylandom (16), ki prav tako ni bil v prvi peterki, pa je bil tretji najučinkovitejši igralec Denverja Vlatko Čančar. V slabih 27 minutah je zbral 15 točk (6/12 met iz igre, 1/3 trojke, 2/2 prosti meti), z 12 pobranimi žogami pa je bil tudi najboljši skakalec svojega moštva.

Čančar je na tekmi uprizoril tudi fantastično zabijanje, s katerim je na noge dvignil dvorano in si prislužil Jokićeve čestitke.

Nuggets so imeli za deseto zaporedno domačo zmago 50,6 odstotni met iz igre ter 28 asistenc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.