Adrianu tretjič zlata kanta

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Ronaldinho
Napadalec Rome, Adriano, je že tretjič dobil najbolj nezaželeno nagrado v italijanskem nogometu – zlato kanto za najslabšega nogometaša v Serie A. Odkar se je vrnil v Italijo, je odigral tri tekme.
Oglej si celoten članek

Adriano, nekdanji član Interja, je zlato kanto (ironija na zlato žogo), ki jo podarja Rai Radio 2, dobil že leta 2006 in 2007. Letos se je po kratki avanturi pri Flamengu vrnil v Serie A in zaigral za AS Romo. No, igral je bolj malo – le na treh tekmah. Trener Claudio Ranieri daje prednost Francescu Tottiju, Marcu Borriellu in Mirku Vučiniću. Adriano, ki je imel v zadnjih letih veliko osebnih težav, je že na izhodnih vratih rimskega kluba. V glasovanju za najslabšega igralca je dobil enkrat več glasov od Juventusovega igralca, Amaurija, medtem ko je na tretjem mestu končal Ronaldinho, ki za AC Milan igra vse manj. Spomnimo, da je lani zlato kanto dobil Felipe Melo (Juventus).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.