ACH Volley podaljšal pogodbo z dvema ključnima igralcema

Foto: ACH Volley Ljubljana
Foto: ACH Volley Ljubljana
Kovačič in Šket ostajata v oranžnem gnezdu.
Oglej si celoten članek

Iz tabora slovenskih državnih prvakov sporočajo, da v ekipi oranžnih zmajev ostajata slovenski reprezentant Jani Kovačič in najkoristnejši igralec finalne serije pretekle sezone, Alen Šket.

Ljubljančani so tako v svoji sredini zadržali dva izkušena igralca, ki bosta še naprej v veliko pomoč mlajšim kolegom v ekipi. 32-letni Kovačič, ki velja za enega najboljših igralcev na poziciji libera oziroma prostega igralca na svetu, bo še naprej poveljeval sprejemu in obrambi aktualnih državnih prvakov.

Foto: ACH Volley Ljubljana Alen Šket

"Izjemno sem vesel, da ostajam v Ljubljani in v ACH Volleyju. V lanski sezoni smo kljub izraziti pomladitvi ekipe dokazali, da s trdim delom in pravo energijo lahko še vedno posežemo po najvišjih mestih. Veseli me, da bo ekipa v naslednji sezoni ponovno zmes na eni strani izkušenih ter na drugi strani mladih in zelo perspektivnih igralcev," je ob podaljšanju sodelovanja z ljubljanskim klubom za klubsko spletno stran dejal Kovačič.

Tudi izkušeni Alen Šket, ki je v pretekli sezoni več kot dokazal, da še ni rekel zadnje besede v odbojki, je izrazil zadovoljstvo ob podaljšanju sodelovanja: "Vsekakor sem zadovoljen, da bomo z ACH Volleyjem nadaljevali skupno pot tudi v naslednji sezoni. Ekipa se bo delno spremenila, vendar jedro ostaja, tako pri igralcih, kakor v strokovnem štabu. Cilji ekipe v prihodnji sezoni so zastavljeni visoko. V domačih tekmovanjih želimo dominirati, dober vtis in korak naprej pa storiti tudi v elitni ligi prvakov, kjer upam, da nam bo žreb malce bolj naklonjen kot preteklo leto."

Foto: ACH Volley Ljubljana Alen Šket

36-letni Bistričan ki je bil v finalni seriji proti Calcitu gonilna sila Ljubljančanov in zasluženo osvojil naziv najkoristnejšega igralca, bo ekipi lahko pomagal tako na mestu korektorja kot sprejemalca.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.