Abbiati bi se s koncem sezone lahko poslovil

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Izkušeni italijanski vratar Christian Abbiati je namignil, da bi se lahko po koncu sezone poslovil od nogometa, če mu AC Milan ne ponudi v podpis nove pogodbe.
Oglej si celoten članek

Ob koncu sezone se izteče pogodba, ki jo ima z Milanom sklenjeno Christian Abbiati. Ker klub s podpisom nove pogodbe z 37-letnim vratarjem še kar okleva, je po njegovem mnenju to znak, da v prihodnosti nanj ne računajo več, sam pa tudi nima namena braniti za kak drug klub, tako da bi se lahko čez pol leta upokojil.

"Klub ima vso pravico, da pove, kdaj je dovolj. Jaz sem mu na razpolago, toda očitno me ljudje v klubu ne želijo več, kar spoštujem. Pri mojih letih je normalno, da se borim s poškodbami, težave z njimi imajo tudi mlajši. Če ne podaljšam pogodbe z Milanom, bom najbrž končal kariero," je dejal Abbiati.

Zgodba med Milanom in Abbiatijem traja že petnajst let, z nekaj prekinitvami, ko se je trenutno prvi vratar milanskega kluba mudil na posojah pri Juventusu, Torinu in Atleticu iz Madrida

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.