12.500 dolarjev za Raša

Foto: Žurnal24 Rašo Nesterovič se je izkazal proti Memphisu. V 24 minutah je dosegel 12 točk in
Ekipe iz NBA pred reprezentančnimi nastopi svoje igralce zavarujejo. Za edinega našega enbeajevca Raša Nesteroviča bo KZS morala seči v žep in iz njega privleči dobrih 12 dolarskih tisočakov.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Intervju z Rašem Nesterovičem

Druga plat: Rašo Nesterovič

Kot so sporočili iz KZS, mora slovenska košarkarska organizacija poravnati zavarovalnine za igralce, ki si kruh služijo v najmočnejši ligi na svetu; za Radoslava Nesteroviča (Toronto) znaša 12.525 dolarjev. Olimpijske kvalifikacije pa so že tretje tekmovanje, na katerem so vsi košarkarji, ki igrajo Evropi, pod okriljem Fibe oziroma njene evropske podružnice Fiba Europe. Ta bo tako letos poravnala zavarovalne vsote za preostalih 13 slovenskih reprezentančnih kandidatov: Sanija Bečiroviča (Panathinaikos), Aleksandra Čapina (Panionios), Gorana Dragiča (Union Olimpija), Nebojšo Joksimoviča (Hemofarm Vršac), Jako Klobučarja (Geoplin Slovan), Jako Lakoviča (Barcelona), Domna Lorbka (Estudiantes), Gorana Jagodnika (Hemofarm Vršac), Emirja Preldžiča (Fenerbače Ülker), Uroša Slokarja (Triumpf Moskva), Matjaža Smodiša (CSKA Moskva), Gašperja Vidmarja (Fenerbače Ülker) in Miho Zupana (Union Olimpija). KZS je še sporočila, da bo postopek urejanja zavarovalnin uradno končala v ponedeljek.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.