Zvečer dve žrtvi železniških tirov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Vlak je včeraj do smrti povozil dve osebi.
Oglej si celoten članek

Včeraj zvečer, nekaj pred deseto uro, je tovorni vlak na Celjski cesti v Laškem povozil osebo. "Poleg reševalcev NMP Laško so posredovali še gasilci PGE Celje in PGD Laško, ki so locirali osebo in ugotovili, da je le ta zaradi hudih poškodb umrla na kraju dogodka," sporočajo z Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje. Gasilci so zavarovali območje ter z razsvetljavo nudili pomoč policistom.

Še pred omenjeno nesrečo, pa je vlak do smrti povozil tudi osebo v Ljubljani. Nekaj čez osmo uro zvečer je potniški vlak zbil osebo na železniških tirih na relaciji Medno–Vižmarje v občini Ljubljana. Posredovali so gasilci GB Ljubljana, ki so razsvetljevali kraj nesreče in omogočili policistom ogled kraja. V nesreči je ena oseba izgubila življenje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:12 21. Februar 2016.

    Smilijo se mi strojevodje vlakov,ker majo takele idiote hočeš-nočeš na vesti,kar pusti dolgoročne psihične posledice.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.