Žurnal24 tudi na Štajerskem

Foto: Žurnal24 Novic željni bralci dnevnik s časopisnih stojal hitro razgrabijo, zato bodite ta
Prvi brezplačni dnevni časopis Žurnal24 bo od jutri naprej dosegljiv tudi na Štajerskem.
Oglej si celoten članek

Prvi brezplačni dnevnik Žurnal24, ki so ga do sedaj lahko prebirali v osrednji Sloveniji, na Primorskem, Gorenjskem in Dolenjskem, bo od jutri naprej dosegljiv tudi na Štajerskem.

Našli ga boste lahko v krajih: Maribor, Ptuj, Slovenska Bistrica, Celje in Velenje. Kot drugod po Sloveniji bo tudi tu napolnjeval časopisna stojala in posebne torbe, nameščene v avtobusih in vlakih, razdeljevali pa ga bodo tudi ročno. Poleg tega si internetno različico tiskanega časopisa v obliki pdf. lahko ogledate tudi na naši spletni strani: kliknite na ikono v zgornjem desnem kotu naslovnice.

Časnik, ki ga pripravlja 55 novinarjev, deluje pod vodstvom odgovornega urednika Gorana Novkovića, oblikoval pa ga je umetniški direktor při avstrijskem dnevniku Die Presse Helge Schalk.

Vodstveni tim Žurnala media poleg direktorja Dietmarja Sternada sestavljajo prokurist Robert Gspandl, ki je odgovoren za distribucijo, direktorja prodaje Urška Kajfež in Zdravko Špoler ter direktorica trženja Martina Deberni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.