Žurnal odslej tudi v stojalih

Foto: Žurnal24 Sobotni Žurnal vas čaka v stojalih. (Foto: Nik Rovan)
Sobotni Žurnal, ki ga v svoj nabiralnik dobite vsako soboto, lahko odslej dobite tudi v nekaterih stojalih po Sloveniji. Najbolj bran tiskan medi v državi bo tako še bolj dostopen.
Oglej si celoten članek

Žurnal, ki je absolutno najbolj bran tiskan medij v državi, saj je prebil magično mejo 400 tisoč bralcev in je prvič "osamljen" na vrhu, kot je dejal direktor raziskav v Valiconu, izvajalcu Nacionalne raziskave branosti (NRB) Andraž Zorko, bo tako bralcem še bolj dostopen.

Na nekatere lokacije po Sloveniji bomo tako vsako soboto v stojala, kjer med tednom najdete Žurnal24, razdelili 50 tisoč izvodov sobotnega Žurnala.

Slednjega boste tako lahko prebirali že ob prvi jutranji kavici v vašem lokalu.

Da boste lažje našli svoj izvod, smo za vas pripravili seznam lokacij stojal z Žurnalom.

Vse lahko vidite v tej povezavi: http://www.zurnal24.si/stojala.

V primeru, da svojega izvoda ne prejmete v svoj poštni nabiralnik in da jih zmanjka v stojalih, pa nikar ne obupajte. Tako kot Žurnal24, lahko Žurnal v celoti preberete tudi na www.zurnal24.si/casopis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.