Župan za Novaka

Foto: Žurnal24 Tomaž Novak pravi, da bo ena izmed njegovih ključnih nalog dokončanje projekta č
Komunala Laško. Svetniki v sredo o novem direktorju.
Oglej si celoten članek

Laško. Svetniki bodo v sredo na redni seji med drugim razpravljali o imenovanju novega direktorja Javnega podjetja Komunala Laško. Župan Franc Zdolšek je na to mesto predlagal Tomaža Novaka, ki se je na razpis prijavil po tem, ko je kot direktor odstopil Marjan Salobir, ki je med osumljenimi v aferi v zvezi s podkupovanjem sodnika Milka Škoberneta.

Na razpis se je prijavilo kar 47 kandidatov iz vse Slovenije, v ožji izbor so se uvrstili trije. “Komunala je zdravo podjetje, katerega vodenje bo zame izziv,” je dejal Novak, ki je doslej na Občini Laško vodil urad za gospodarske javne službe, prostor in komunalo. “Novaka sem predlagal, ker zelo dobro pozna podjetje. Upam, da ga bodo svetniki podprli,” pravi Zdolšek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.