Znova eksplozija v Kosovski Mitrovici

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V močni eksploziji v severnem, večinsko srbskem delu Kosovske Mitrovice je bil ponoči poškodovan osebni avtomobil, o žrtvah pa ne poročajo.
Oglej si celoten članek

V Kosovski Mitrovici je danes ponoči znova odjeknila eksplozija.  Lastnik avtomobila je po navedbah srbske tiskovne agencije Tanjug kosovski Srb, to pa je že drugi napad na njegovo lastnino in tretji v tem delu Kosova v zadnjih dneh.

Poškodovan tudi lokal

Eksplozivna naprava je bila podtaknjena pod avtomobil, ki je bil parkiran na eni od ulic Kosovske Mitrovice, v eksploziji pa je bil poškodovan tudi bližnji lokal.

Današnja eksplozija je sicer že drugi napad na lastnino lastnika avtomobila. Nedavno so namreč neznani napadalci z avtomatskim orožjem streljali na njegovo trgovino peciva "Forneti".

Ranjena otroka

V preteklih dneh sta v severnem delu Kosovske Mitrovice že odjeknili dve eksploziji. V kraju Tri solitera je bomba povzročila gmotno škodo, v eksploziji v Bošnjačkoj mahali pa sta bila ranjena srbska otroka.

Kosovski policiji do sedaj storilcev ni uspelo odkriti še v nobenem od omenjenih treh incidento

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.