Znano, kakšno vreme nas bo pričakalo v novem letu

Foto: Profimedia
Božične praznike smo pričakali skoraj pomladansko. Kakšno vreme nam bo prineslo novo leto?
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci na Arsu za jutrišnji božični dan napovedujejo delno jasno vreme z zmerno oblačnostjo, zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla. Bolj oblačno bo na Primorskem in Notranjskem, kjer bo občasno lahko tudi rahlo rosilo. Jutranje temperature bodo od -1 do 5, ob morju okoli 8, najvišje dnevne od 6 do 12 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo v severnih in vzhodnih krajih nekaj sonca, drugod bo večinoma oblačno. Na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Toplo bo, pihal bo jugozahodni veter.

V noči na torek bo občasno rahlo deževalo v večjem delu Slovenije, v torek čez dan se bo od severa delno razjasnilo. V sredo bo precej oblačno in nekoliko hladneje.

5- do 10-dnevna napoved, torej od 28. decembra do 2. januarja je s strani Asovih vremenoslovcev kratka; pišeo, da kaže na precej oblačno vreme, a brez omembe vrednih padavin. Še naprej bo razmeroma toplo. 

Foto: Arso Vreme preglednica Hudo zimsko neurje Posnetek iz Montane: Zunaj polivali z vrelo vodo pri -45°C Svet Neverjetno: temperatura v eni uri padla za 37 stopinj!

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:45 24. December 2022.

    Ja, .... Premalo Globalnega Segrevanja imamo še vedno !!! ! !!! Žal. Kajti, Globalno Segrevanje Ni Popolnoma Nič povezno z …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.