Zlati šus kar v celici?

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Smrt. V zaporu na Dobu konec tedna umrl obsojenec.
Oglej si celoten članek

Mamila. Prejšnji konec tedna je, po naših informacijah, v zaporih na Dobu umrl 28-letnik obsojenec. Prestajal naj bi skoraj šestletno zaporno kazen zaradi ropov in tatvin.

Pristojni v zaporu naj bi pri tem že preverjali, ali je jetnik umrl zaradi prevelikega odmerka droge, ki naj bi jo pretihotapil v svojo zaporniško celico.

Odredili naj bi tako sanitarno obdukcijo kot toksikološke preiskave. Na naša vprašanja včeraj niti na upravi za izvrševanje kazenskih sankcij niti v zaporu na Dobu niso odgovorili.

Tik pred iztekom kazni

Osemindvajsetletnik naj bi sicer zaradi svojega obnašanja doslej že večkrat pristal v zaporu.

Umrl pa naj bi samo sedem mesecev pred iztekom kazni. V zadnjem času naj bi ga sicer večkrat pregledali onkologi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.