Življenje 41-letnika na nitki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dopoldne je zagorelo na Rakitni. V požaru hudo poškodovan moški.
Oglej si celoten članek

Okrog 10.30 dopoldne so bili ljubljanski policisti obveščeni o požaru na Rakitni. Po do sedaj znanih podatkih je bil v požaru huje poškodovan 41-letni moški, ki je bil s kraja s helikopterjem prepeljan na zdravljenje v UKC Ljubljana, njegovo življenje pa je ogroženo.  

Na kraju še posredujejo gasilci, ker požar še ni v celoti pogašen, policisti pa zavarujejo kraj. Ko bodo na kraju vzpostavljeni ustrezni pogoji, bodo kriminalisti pričeli z ogledom in ugotavljanjem vzroka požara ter vseh okoliščin dogodka. 

Po prvih podatkih je zagorelo v lopi ob hiši, v kateri se je nahajal poškodovani 41-letnik, nato pa se je razširil še na leseno hišo, tako da je nastala tudi večja materialna škoda, saj sta pogorela oba objekta.  

Slovenija V eksploziji poškodovana petčlanska družina

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.