Zidarja znova ni bilo

Foto: Žurnal24 Ivan Zidar, zaslišanje, DZ
Prvega moža SCT Ivana Zidarja tudi danes, zaradi zdravstvenih razlogov, ni bilo na nadaljevanju glavne obravnave v zadevi Čista lopata.
Oglej si celoten članek

Ivana Zidarja tudi tokrat ni bilo na obravnavo v zadevi čista lopata. Sodnica je odločila, da bo sodni izvedenec znova pregledal Zidarja, dokler njegove ugotovitve ne bodo znane pa ga bodo iz procesa izločili. Za zdaj ni jasno, koliko časa bi izločitev lahko trajala.

Danes so tako na obravnavi le pregledali listine, Zidarjevi odvetniki pa zaradi izločitve niso bili prisotni. Za prihodnji teden so že odpovedali torkovo obravnavo, saj izvedenec do takrat ne bi mogel izdelati mnenja.

V zadevi Čista lopata so Zidar, Hilda Tovšak, Dušan Črnigoj, Tomaž Žibert, Ivan Demšar, Borut Farčnik, Srečko Gabrič in Ivan Kroflič obtoženi sprejemanja in dajanja daril oziroma pomoči pri teh kaznivih dejanjih v povezavi z gradnjo letališkega stolpa na Brniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.