Zid ga je pokopal

Popoldan se je med obnovo hiše v Ljubljani zgodila huda nesreča. Na delavca se je zrušil zid.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila na Ulici borca Petra. "Po dosedanjih ugotovitvah je 52-letni državljan Bosne in Hercegovine v 1. nadstropju objekta rušil zid. Med rušenjem se je zid podrl in pod seboj pokopal delavca. Zaradi poškodb je na kraju dogodka umrl," nam je pojasnil Vinko Stojnšek s Policijske uprave Ljubljana.

Na kraju delovne nesreče so bili tudi dežurni preiskovalni sodnik, dežurna državna tožilka in inšpektor za delo. "Kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjanjem okoliščin dogodka, saj obstaja sum, da je bilo storjeno uradno pregonljivo kaznivo dejanje ogrožanja varnosti pri delu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.