Zgrešil hišo, pristal v WC-ju

Foto: Žurnal24
Kranjski policisti so imeli v nočnih urah opravka z 38-letnikom, ki je "zgrešil hišo", pristal zaklenjen v stranišču in bil povrhu vsega nekaj ur kasneje ustavljen zaradi vožnje pod vplivom alkohola.
Oglej si celoten članek

Okoli 2.30 so kranjski policisti dobili klic, da je v stanovanjsko hišo v naselju Visoko pri Kranju vstopil neznanec in odšel v spalnico, kjer je spala lastnica hiše. Lastnica se je ob njegovem prihodu zbudila, zaradi česar se je neznanec ustrašil in stekel v WC.

Hrup je prebudil ostale domače, ki so neznanca zaklenili v WC in poklicali policijo. Neznanec je med tem skočil skozi okno na tla in ob tem utrpel lažjo poškodbo roke. Policisti so ob prihodu ugotovili, da gre za 38-letnika, ki je zgrešil hišo, saj je mislil, da je vstopil v domačo hišo. Po postopku so ga napotili domov.

A tja se 38-letniku še ni mudilo. S policisti se je namreč srečal dobro uro in pol kasneje, ko so ga v Hotemažah ustavili. Pri tem so ugotovili, da vozi pod vplivom alkohola, zaradi česar so ga pridržali. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.