Zgoreli skladišče in barki

Foto: Žurnal24 Letalski posnetek požara v koprskem skladišču (posnel naš bralec)
Gasilci na Obali so imeli že navsezgodaj v nedeljo polne roke dela z gašenjem. Okoli devetih je zagorelo zasebno skladišče pri Luki Koper, že ob šestih pa sta pogoreli barki pri Sečovljah.
Oglej si celoten članek

Okrog 9. ure zjutraj je zagorelo v enem od skladišč v zasebni lasti ob vhodu v Luko Koper. Kljub posredovanju gasilcev, poleg gasilske brigade Koper so sodelovala še prostovoljna gasilska društva iz okolice Kopra, je škoda precejšnja, saj je imel lastnik v prostorih shranjeno glasbeno opremo.

Zaradi visoke vročine so si gasilci prizorišče lahko ogledali šele popoldne. Vzrok požara še ni znan, lastnik pa je za Pop TV povedal, da je bil le malo pred požarom v skladišču.

Fotofrafiral naš bralec © Marko Gregorič

 
Barki se nista vneli sami
Najverjetneje pa je znan vzrok požara v Jernejevem kanalu pri Sečoveljskih solinah, kjer sta okrog 6. ure kljub posredovanju gasilcev popolnoma zgoreli dve barki, ena pa je poškodovana. Lastnike plovil še iščejo, škodo pa ugotavljajo, po sumih policije pa je bil ogenj podtaknjen. Po neuradnih podatkih bi šlo lahko za spor med tamkajšnjimi lastniki plovil in okoliškimi prebivalci.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.