"Združene" navijače morali hladiti

Foto: Žurnal24 Navijači so si skočili v lase, 20 minut kasneje pa ponosno peli Prešernov napev
Po spopadu med "združenimi" slovenskimi navijači med nogometno tekmo v Stožicah je policija pridržala okoli 30 glavnih vročekrvnežev.
Oglej si celoten članek

Aktivnosti pri varovanju dogodka bodo potekale še nekaj ur, je okoli 23. ure za Žurnal24 povedal Vinko Stojnšek iz PU Ljubljana. Pojasnil pa je, da so možje postave med varovanjem nogometne tekme Slovenija - Italija v ljubljanskih Stožicah posredovale, potem ko sta se še pred tekmo spopadli dve skupini slovenskih navijačev.

Kdo je bil vpleten, za zdaj ni znano, so se pa po pretepu in posredovanju policije slišali klasični vzkliki sovraštva, s katerimi se običajno obkladajo navijači Olimpije in Mariborja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.