Pomagajte: Zbil kolesarja in kolesarko ter pobegnil

Foto: Policija Fotografija je simbolična.
Foto: Policija Fotografija je simbolična.
S PU Celje prosijo vse, ki so morebiti videli nesrečo, da pokličejo na 113.
Oglej si celoten članek

V sredo, 31. julija 2024, okoli 11.20, je na Čopovi ulici v Celju, v bližini stanovanjskega bloka na Ljubljanski cesti 24, prišlo do prometne nesreče. Povzročil jo je neznani voznik belega renaulta clia, neznanih registrskih številk.

Neznani voznik je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, na označenem prehodu za kolesarje in pešce trčil v kolesarja in kolesarko, ki sta po trčenju padla po tleh. Neznani voznik je po trčenju oba obvozil in odpeljal v smeri Ostrožnega.

Kolesarjema je na kraju pomagal očividec. "Povzročitelja prometne nesreče pozivamo, da pokliče na telefonsko številko 113, za informacije o povzročitelju prosimo še morebitne ostale očividce," so zapisali na PU Celje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:39 2. Avgust 2024.

    "Cestni" kolesarji so cestah ogroženi. Z našo prometno kulturo jih večina prehiteva tako, da avto ali kamion skoraj drsa po …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.