Zbil 13-letnico in pobegnil, a se zanj ni dobro končalo

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Očividci izsledili moškega, ki je zbil 13-letnico.
Oglej si celoten članek

V soboto, nekaj pred poldnevom, je v Gorenjem Polju 25-letnik voznik osebnega avtomobila peljal iz Sosteske proti Straži.

Zaradi vožnje preblizu desnega roba je zadel 13-letno peško, ki je pravilno hodila po levi strani ceste. "Peško je odbilo na bankino, voznik pa je odpeljal naprej," so pojasnili novomeški policisti.

Mladoletnico so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

Voznika pa so izsledili očividci dogodka in se je nato bil primoran vrniti na kraj. Policisti so posumili v njegovo psihofizično stanje in mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 1,00 mg/l alkohola v izdihanem zraku (2,08 promila).

Avto so mu zasegli, njega pa bodo zaradi suma nevarne vožnje v cestnem prometu kazensko ovadili.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:40 3. September 2024.

    sigurno je bil storilec kak Kitajec

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.