Zažgal sebe in otroke

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Odšel na bencinsko črpalko ter zažgal sebe in otroke. Ženo so doma našli zadavljeno. Preživel le 11-letnik.
Oglej si celoten članek

Triintridesetletni moški iz Bosne in Hercegovine (BiH) je v ponedeljek v francoskem Culozu na bencinski črpalki svoje tri otroke zaprl v avtomobil in ga polil z bencinom. Nato se je še sam usedel vanj, ga zaklenil in vse skupaj pognal v zrak.

Poleg moškega sta v eksploziji umrla še dva dečka, stara štiri in šest let. Tretjemu dečku, ki šteje 11 let, pa je uspelo zbežati iz gorečega avtomobila. Zaradi hudih opeklin so ga prepeljali v bolnišnico in je že izven življenjske nevarnosti, piše 24sata.

Devetindvajsetletno ženo, ki je prav tako iz BiH, so našli zadavljeno v družinski hiši v mestu Bourg-en-Bresse, ki je od kraja eksplozije oddaljeno 96 kilometrov.

Francoska policija okoliščine nesreče se preiskuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:03 4. Oktober 2011.

    "Francoska policija okoliščine nesreče se preiskuje."<br /><br />Zanimivo definicijo nesrece imate Zurnalovci.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.