Zato je Twitter suspendiral račun Gibanja Svoboda

Foto: Anže Petkovšek Volilni štab stranke Svoboda
Foto: Anže Petkovšek Volilni štab stranke Svoboda
Twitter račun Gibanja Svoboda ni več dosegljiv.
Oglej si celoten članek

Uporabniki Twitterja so lahko opazili, da račun, ki ga je uporabljalo Gibanje Svoboda, ne obstaja več. Kaj je vzrok za to nenadno spremembo, smo preverjali v Gibanju Svoboda. Pojasnili so nam, da vzrok za to ni vsebina, ampak je prišlo do tehničnih težav, ki jih že odpravljajo. 

Foto: zajem zaslona Gibanje Svoboda Twitter

Uporabniki Twitterja se sicer sprašujejo, kaj vse bo prinesel prevzem družbe s strani milijarderja Elona Muska. Ob prevzemu je ta napovedal več sprememb, med drugim tudi uvedbo plačevanja za t. i. modro kljukico.  Zaradi rdečih številk, v katerih se je znašlo podjetje, je odpustil več tisoč zaposlenih.

V zadnjih dneh so številni uporabniki Twitterja začeli uporabljati platformo Mastodon. Ta je v zadnjem tednu pridobila več kot 230 tisoč novih uporabnikov. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:50 7. November 2022.

    Preveč utopične ideje?

  • 14:25 7. November 2022.

    Tehničnih težav? Z objavljenimi vsebinami? :D

  • 13:38 7. November 2022.

    sdsovci so prijavili, da gre za bot. medtem, ko so sami botovci.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.