Zasegli večjo količino prepovedane droge

Foto: PU Nova Gorica
Foto: PU Nova Gorica
Policisti na Bovškem so v ponedeljek zasegli večjo količino zelene rastline, za katero so posumili, da gre za prepovedano drogo.
Oglej si celoten članek

Možje v modrem so pred dvema dnevoma, 23. septembra, na Bovškem na podlagi odredbe Okrožnega sodišča v Novi Gorici opravili hišno preiskavo pri 46-letnemu moškemu in pri njem našli in mu zasegli 58 delno posušenih zelenih rastlin in 42 sadik zelene rastline, za katere so policisti posumili, da gre za prepovedano drogo konopljo. Zasežene predmete so policisti poslali v nadaljnjo analizo.
 
Bovški policisti bodo zoper omenjenega 46-letnega moškega zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja - neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog - podali kazensko ovadbo na pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.