Zasegli večjo količino drog

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Ljubljanski policisti so v ponedeljek odvzeli prostost 29-letnemu Ljubljančanu, ki je osumljen kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti in policisti so ugotovili, da je osumljeni avgusta dvema osebama prodal okoli 140 gramov prepovedane konoplje. Prepovedano drogo so policisti zasegli.

Na podlagi odredbe sodišča so pri osumljenem opravili hišno preiskavo, med katero so mu zasegli nekaj čez 900 gramov prepovedane konoplje in nekaj več kot 560 gramov prepovedane konopljine smole, gotovino in digitalno tehtnico.

Osumljenega bodo s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, so še sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:01 13. September 2012.

    Me prav zanima ali policisti to kje zažigajo ali si razdelijo??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.