Zasegli steroide in orožje

Foto: Curs
Foto: Curs
Iz Indije in Moldavije pošiljki s prepovedanimi hormoni in anaboličnimi steroidi.
Oglej si celoten članek

Cariniki Izpostave Pošta Ljubljana so v zadnjih dneh odkrili več poštnih pošiljk s prepovedanim blagom. Iz Hongkonga in Koreje sta prispeli pošiljki, v katerih sta bili teleskopski palici. "Gre za orožje, uvoz takega blaga v Slovenijo in posest v Sloveniji sta prepovedana po zakonu o
orožju," pojasnjujejo na Carinski upravi.

V pošiljkah iz Indije in Moldavije pa so našli različne hormone in anabolične steroide v tabletah in raztopini. Te snovi so na seznamu prepovedanih snovi in postopkov v športu za leto 2013. Vse pošiljke so bile po navedbah Cursa namenjene fizičnim osebam.

Ljubljanski policisti so po obvestilu carinikov našteto blago zasegli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.