Zasegli skoraj 20 tisoč cigaret

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
V torek so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe ob 13.00 uri na Fernetičih ustavili kombi Mercedes Benz Sprinter, romunskih registrskih številk, ki ga je vozil državljan Romunije.
Oglej si celoten članek

Opravili so kontrolo vozila, pri tem pa našli večjo  količino cigaret moldavskega izvora, ki so bile skrite v vozilu.

Nadaljnji postopek je prevzela mobilna carinska skupina, ki je cigarete zasegla in zoper lastnika uvedla hitri postopek. Skupno so zasegli 19800 cigaret. Prav tako je bilo v postopku ugotovljeno, da se v vozilu, ki je registrirano za prevoz treh oseb, prevaža dvanajst oseb, zato so policisti zoper voznika izdali še plačilni nalog (120 evrov), so sporočili s Policijske uprave Koper.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.