Zaradi trčenja tovornjakov je bila zaprta Primorka

Foto: Prometno-informacijski center
Foto: Prometno-informacijski center
Na primorski avtocesti so odstranili posledice prometne nesreče Zastoj se prične pri Viaduktu Ivanje Selo. Zastoji so tudi na regionalniih cestah med Logatcem in Postojno.
Oglej si celoten članek

Okoli 13.30 sta na primorski avtocesti trčila tovornjaka.

"Po prvih informacijah naj bi osebni avtomobil ustavil na odstavnem pasu, ker je zagorel, za njim pa je ustavilo tovorno vozilo, saj je voznik hotel pomagati gasiti. Svoj tovornjak pa je parkiral tako, da je bil del prikolice na voznem pasu. Po njem naj bi nato pripeljal drug tovornjak, ki je  trčil v prikolico," so sporočili s PU Koper.

Dve osebi sta se poškodovali, zato so ju odpeljali v bolnišnico. Avtocesta je bila zaradi nesreče več ur zaprta. Še vedno so na omenjenem odseku zastoji. Zastoj se prične pri Viaduktu Ivanje Selo. Zastoji so tudi na regionalniih cestah med Logatcem in Postojno, poroča Prometno-informacijski center.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.