Zaradi strele moteno delovanje zapornic

Foto: Bralka Žurnala24
Foto: Bralka Žurnala24
Promet je povečan iz smeri Primorske in Gorenjske proti Ljubljani, zaradi strele pa opozarjajo na moteno delovanje zapornic na nekaterih železniških prehodih Ljubljana - Borovnica.
Oglej si celoten članek

Na nekaterih železniških prehodih na relaciji Ljubljana - Borovnica je zaradi udara strel prišlo do motenj v delovanju zapornic.

Danes, ob koncu praznikov, na slovenskih cestah iz smeri Primorske in Gorenjske proti Ljubljani na Prometno-informacijskem centru (PIC) beležijo povečan promet. Zaradi prometne nesreče je bil na dolenjski avtocesti pred priključkom Grosuplje v smeri Ljubljane zaprt prehitevalni pas, o čemer pa več ne poročajo.

Pred priključkom Pince oviran promet

Že pred dnevi so opozarjali na zastoje na mejnih prehodih s Hrvaško pri vstopu v Slovenijo, najbolj na mejnih prehodih Dragonja in Sečovlje, trenutno pa zastojev ni zaslediti. Trenutno je na pomurski avtocesti pred priključkom Pince v smeri Maribora zaradi povečanega števila tovornih vozil oviran promet.

Promet lahko spremljate na naši spletni strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.