Zaradi prehitre vožnje ga je odneslo na nasprotni pas. Potnica huje poškodovana.

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Ena huje poškodovana, štirje lažje.
Oglej si celoten članek

V petek okoli 17.30 je na glavni cesti od Litije proti Ljubljani prišlo do hujše prometne nesreče. Voznik osebnega avtomobila je vozil prehitro in zato v ovinku zapeljal na nasprotni pas, kjer je trčil v nasproti vozeč avtomobil. Po trčenje ga je odbilo v naslenji avtomobil, ki je prav tako vozil v nasprotni smeri. V nesreči se je potnica v tretjem vozilu huje poškodovala, a njeno življenje na srečo ni ogroženo. 

Lažje pa so poškodovani vsi trije udeleženi vozniki in ena potnica.

Policisti še zbirajo vse informacije o prometni nesreči in bodo po vseh znanih okoliščinah zoper povzročitelja podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.