"Zaradi hudiča" obglavil hčer

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Geroni je moški obglavil svojo 18-mesečno hčerko. Pravi, da ga je k dejanju naščuval hudič.
Oglej si celoten članek

Štiriintridesetletni Kolumbijec je v roke prijel nož in svoji 18-mesečni hčerki odsekal glavo. Vse skupaj je spremljala tudi njegova šestletna hčerka. Matere v času tragedije ni bilo doma.

Po navedbah katalonske policije je moški trdil, da je obglavil hčerko, ker ga je k temu naščuval sam hudič. Policisti so se kar nekaj časa trudili, da so ga umirili.

Po pričevanju sosedov je moški pred dogodkom kričal: "Hudič je tukaj!" Povedali so še, da je bilo slišati, kot da se pogovarja s hudičem. Nato se je počasi umiril.

Mati je bila v času tragedije v službi. Zaradi dogodka je doživela živčni zlom. Pomoč so ji morali nuditi v bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:30 11. November 2011.

    Banda pravljičarska!

  • 13:51 11. November 2011.

    Koka , a ne hudič!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.